Liikkuvuus- ja fysiikkavalmennusta golfareille

Golfpelaajan hyvän lyönnin ja pelin tukena on aina hyvä fyysinen kunto, keskikehon hallinta ja liikkuvuus. Fysiikkaharjoittelulla vältät loukkaantumisia, lyöt pidemmälle ja jaksat keskittyä koko kierroksen. Kehittämällä fyysisiä ominaisuuksia parannat peliäsi ja myös tekniikan kehittäminen on helpompaa. Fysiikkaharjoittelu on itsellänikin ollut aina svingimuutoksen tukena.

Suoritin green cardin vuonna 1996 liikunta-alan opintojeni ohessa ja innostuin täysin. Olen suorittanut myös lajivalmentajatutkintoon asti liiton koulutukset ja opettanut golfia 2002-2009. Olen kilpaillut finnish tourilla ja päässyt pelaamaan Suomessa pelattuja Nordea Tourin ja Letaksen kisoja. Nykyään pelaan Ladies midtourilla (yli 25v) ja vuosittain olen pelannut maajoukkueessa Ruotsia vastaan.

Valtaosa kilpagolfareista on todella hyvässä fyysisessä kunnossa ja se auttaa pelissä paljon. Otathan yhteyttä niin autan sinutkin pääsemään parempaan kuntoon niin birdiet ja hyvät kierrostulokset ei jää ainakaan siitä kiinni, että fysiikkasi ei ole kunnossa.

Otathan yhteyttä ja kysyt lisää!

Katri Hynninen
LitM, Personal trainer, golflajivalmentaja
katrihynninen@hotmail.com
+358505846465

%d bloggaajaa tykkää tästä: